forgalom növelés egyszerűen gyorsan

november 25 2008 Kategorizálva: blogseo, eszközök 4 hozzászólás

Elég régen dobtam már új bejegyzést.Úgyhogy pont itt volt az ideje.Arra gondoltam megmutatom ,hogy növeljük kicsit az oldalunk ismertségét és forgalmát eme nagy világ(háló)-on.

Nos ha belegondolunk milyen esélyeink vannak arra hogy ismertté tegyük oldalunk és nem akarunk spammolni esetleg black hat seo-t alkaltmazni elég “sok” lehetőségünk van.Hogy miért idézőjel a “sok”?Mert tényleg elég sok lehetőségünk van, HA kihasználjuk!!

Nos lássuk az általános dolgokat amiket megtehetünk:

Egy előző cikkemben már irtam a link directory-k használatáról, ezzel elég sok helyre rakhatjuk be weboldalunk így nyerve jó sok backlinket.(Nekem például a forgalmam elég jelentős része érkezik linkkönyvtárakból, másik része meg keresőmotorokból…)
Beszélek itt link könyvtárakról, de ki a fenének van ugye kedve 6023435 .-dik könyvtárba elküldeni a linkjét leírással,kulcsszavakkal, és még sorolhatnám a sok-sok fejtörést ami ezzel jár.Mint elözőleg említettem erre vannak programok,ugyhogy most közreadok egy link gyüjteményt ezekkel a programokkal:

Website Submitter Ez sajnos nem ingyenes, de megéri esetleg “””megvenni””” mert közel 4500 link könyvtárba lehet beküldeni oldalunkat
CyberFetch Submitter Erről no comment ugyanaz mint felette levő:)
Directory Submitter Ez elvileg egy ingyenes program ,legalábbis régen az volt.. azok a régi szép idők:)

További programokat találhatsz googleben egykis leleményeséggel.

Hasonlóan a link könyvtárakhoz , léteznek blog katalógusok, vagy másképp mondva blog könyvtárak.Hasonlóan a sima Link Könyvtárakhoz itt is ugyanugy beküldhetjük az oldalunkat, de ezek a könyvtárak csak blogokat tartalmaznak.
-Listát itt találhatsz : Blog Katalógusok
Működésük ugyanaz mint a sima link könyvtáraknak.Valószínüleg szökséges visszamutató(reciprocal)link elhelyezése oldalunkon(erről bővebben olvashatsz ITT egy elöző bejegyzésemben)

Másik link népszerüsítési technika a linkcserélés.Ennek egyszerű módja a LinkMetro használata.Itt regisztrálva csak kikell választanunk annak az oldalnak a linkjét amelyikét megjelenítenénk, kapunk egy kódot melyet beillesztünk oldalunk forrásába oda ahol megakarjuk jeleniteni, ezután a megjelenített link tulajdonosát értesíti a LinkMetro hogy helyezze el a mi oldalunk linkjét.Ilyen egyszerű volna az egész.
-linkmetrohoz hasonló oldal még a LinkMarket , Free Relevant Links , magyar oldalak közül pedig innen szemezgethetünk Linkcsere.lap.hu

Megoldás lehet még ha linket veszünk :) Bután hangzik de a fent említett módszer pénzdíjas változata ez azt jelenti hogy minden egyes link megjelenítésért fizetnünk kell, az oldalak amiket pedig ide ajánlok:
www.backlinks.com
www.authoritydomains.com
www.onewaytextlinks.com
www.linkadage.com
www.sitepoint.com

A legjobb pedig az ha megfelelő minőségü tartalmat hozunk létre mert így az olvasók akik saját oldallal rendelkeznek, esetleg írnak a blogunkról és belinkelik azt a saját oldalukra.

Fórumokba hírdetés pedig a másik módja hogy oldalunk jobb helyezésen tündököljön a találati listán:) Itt most nem arra kell gondolni hogy úton útfélen dobáljuk be a linkünket mindenféle fórumba(ez volna ez black hat seo módszer) hanem azokon a fórumokon ahol aktívak vagyunk állítsuk be a saját beállításoknál az aláírást.Írjuk be az oldalunk linkjét és esetleg még egykét mondatot hozzá leírásként.Így nemcsak a fórumon nézelődö emberek közül kapunk látógatókat oldalunkra, de a keresőmotorok is leindexelik minden egyes hozzászólásunkat és azzal együtt az aláírást is, abban pedig az oldalunk linkjét.

A forgalmad növelhető még úgy ,hogy különféle úgynevezett social magyarul közösségi oldalakon hirdeted, hogy ezt hogy teszed azt rád bízom, mert minden közösségi oldalon más és másképp lehet legálisan egy kis forgalmat csalogatni az oldaladra.Szerintem rájössz hogy hogy:)

A végére hagytam az egyik olyan eszközt ami engem a legjobban megfogott.A neve WEBCEO.
Hogy mit is tartalmaz ,mit tud ez a kis program?:)Mindent… link könyvtár beküldést, keresőmotorokba regisztrálást,kulcsszó keresést,oldalhelyezés-backlink keresés,indexelés keresés.Szóval annyi mindent tud hogy csak ajánlani tudom hogy próbálja ki mindenki!Nagyon okos, és ingyenes teljes értékü program!(legalábbis az egyik butított verziója, gondolom mit tudhat a teljes verzió:D:D) A program folyamatosan frissül és okosodik ugyhogy nem is próbálom leírni a leírhatatlant!Tessék kipróbálni!
Link: WebCEO

hozzászólások

4 hozzászólás a(z) “forgalom növelés egyszerűen gyorsan” bejegyzéshez

 1. Seo Papa szerint:

  Üdv!

  Fasza kis post. mennyit pöcsöltem mire ezekre magamtól rájöttem 😀

  Van egy blog alapú próbálkozásom, ami social környezetet használ.

  http://ingyenes-forgalom-noveles.blogspot.com/2011/03/latogatottsag-novelo-rendszer_12.html

  35 linket ad azonnal eléggé seo barát környezetben. A facebook a twitter meg apik és widgetek. elég jó az átkattintási ráta, és valós időben megy az ajánlás.

  Mi a véleményed róla? Esetleg valami jó tanács fejlesztéshez?

 2. Elyza szerint:

  More posts of this quality. Not the usual c***, paslee

 3. fitness terem szerint:

  Én úgy tudom, hogy most már a Google nagyon nem szereti a fizetős linkeket. Azt mondják, többet árt mint használ. És még fizetünk is érte.

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.