link könyvtár

november 7 2008 Kategorizálva: blogseo Nincs hozzászólás

Nos ugy éreztem itt az ideje valami új dologról írni amivel javithatunk oldalunk helyezésén, és ez pedig nem más mint oldalunk link könyvtárakba (link directory)-ba küldése.

Ez azt jelenti hogy vannak oldalak ahol link gyüjteményeket készítenek a beküldött linkekből kategóriákba csoportosítva.Hogy ez miért is jó nekünk?Egyszerü, mint már régebben írtam, minél több link mutat ránk annál jobb az oldal helyezése, és nem utolsó sorban sőt!!!! elsősorban ezekből a könyvtárakből is érkezhetnek látogatók( és érkeznek is).

Oldalunk beküldésére két lehetőség van: automatikus, programmal automatizált, vagy saját magunk küldjük be oldalanként.

-automatizálva google ben szétnézve a ” link submitter” vagy ” website submitter” címszavakra nem egy programot fogunk találni mely elvégzi ezt a feladatot helyettünk.

-manuálisan szintén googleben keresve a “link directory” vagy “link catalog” vagy “link könyvtár” címszavakra keresve nem egy oldalra bukkanunk ahova oldalunkat betudjuk küldeni.Ezek közül most nem sorolnék egyet sem, az olvasóra bíznám melyik oldalra küldi be linkjét és melyikre nem.

Mindkét beküldési mód közben találkozhatunk olyannal hogy “Reciprocal link” .Ez azt jelenti hogy az oldalunkon egy a link beküldőoldalon található kódot vagy egy olyan linket ami a beküldő oldalra mutat, el kell helyeznünk, és a reciprocal link hez bekell illesztenünk az oldalunk azon oldal részét amin megtalálható az oldalra mutató link.Dinamikus PHP oldalaknál elegendő az http://oldalcim/index.php beillesztése.

Miután ezt megtettük oldalunkra máris több látógatót csalogathatunk és több link mutat majd ránk ami oldal helyezésileg is jobb fényben tünteti fel oldalunkat a keresőmotorokban

hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.