napi gondok

március 21 2009 Kategorizálva: általános Nincs hozzászólás

Nemrégiben egy nemmagyar Seo val foglalkozó barátomtól kaptam a megrendítő hírt.. felhagy az egészzel.. az egész bloggolással és írással.Sajnálom kicsit mert nagyon jó cikkeket irt,és tőle kaptam meg azt a motivációt ami a pingthatblog megírásához vezetett.

Hogy hogy áll a PingThatBlog? Hát félbe hagytam mert ami kedves fent emlitett kollegámnak is a baja volt.. nem volt ideje.

Nekem is alig van időm hogy fejlesszem a siteot.. egyenlőre.Pedig nagy terveim vannak.Nemrégiben elkezdtem dinamikussá fejleszteni hogy mondhatni önellátó alkalmazás legyen.De nagyon nagy feladat.Most egyenlőre az sql részében akadtam el és egyenlőre nincs túl sok időm rá hogy befejezzem.

A másik visszatérő proglémám a google bácsi.Van hogy hátrasorol van hogy picit elöbbre, de mérvadó változás nincs.Nemjutok elöbbre sokkal a találati listán.

Elég sok cikk jelent meg az elmult hetekben rólam a weben.Szinte mindegyik azt mondja amit készitek mérvadó lehet a jövőben mások számára, és bloggereket a mennybe repitheti:)Hát remélem igy lesz..

A másik újdonság a BlogSearch részleg.Ennek felülete már elkészült, és lényegében müködik is, márcsak egy kereső algoritmus kell hozzá.Maga a fogadó és tározó rész, a grafikai felülettel együtt készen  van!

Ugyhogy ennyi volna a mindennapi problémáim egy része..és mindez mégcsak a jéghegy csúcsa!SEO?? hmm lassan kezdek rájönni , hogy nem mindig minden ugy megy ahogy azt a nagyok megmondják…:)

jo bloggolást mindenkinek!

hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.