pingthatblog metacafe project

december 8 2008 Kategorizálva: általános, egyéb 1 hozzászólás

Gondolom észrevettétek hogy ritkábban írok mostanság bejegyzést.Ennek egy oka van sajnos , vizsgaidőszak .. na meg a zh-k tömkelege.AMi időm marad azt meg lefoglalja az új projecktem.De szerencsére már csak ez a hét van aztán 18.-tól már mehet a móka ezerrel.

A készülő oldalról írnék pár szót.Lényegében a motor már működik, szóval az alap ötlet már megy, de még visszavan egy-kát olyan funkció beépítése amit hosszútávon megéri berakni.Itt konkrétan az automatizálásra gondolok.Na meg a designon kell egy picit tuningolni és kész is.

Csodálkoztam a minap amikor gondoltam egyet és beírtam az oldal nevét a google be.. egyből 8 oldal találat. Azt hiszem sikerült jó domaint választanom. :) Próbáld ki : ping that blog beírva googlebe.

A fura az hogy még mindig nem mondtam el miről is szól az egész:) hát akkor most megsúgom: xmrpc ping szolgáltatás különféle funkciókkal, pontosabban különféle funkciók pingeléshez:)de gondolom ezt szemfülesebbek már kitalálták az oldal domainjéből

A publikálást karácsony elöttre tervezem, szerintem addigra minden elkészül.

Na és a másik amit most elkezdtem: a metacafen videókat puklikálok elvileg ezért is fizetnek ha jó a látogatottság.Első ilyen videómat be is illesztem:)

GoCart DriftWatch a funny movie here

És ha már itt jársz meg is nézhetnéd:) Amúgy itt MetaCafen saját videókkal pénzt lehet keresni ezt probálom letesztelni aztán meglátjuk elvileg 1000 nézés 5$ körül forog.

Szóval ezzel töltöm mostanság az időm ami miatt sajnos nincs időm cikkeket írni.

Addig is jó blogolást mindenkinek!Sok piros tojást meg locsolót!meg szép napot

hozzászólások

Egy hozzászólás a(z) “pingthatblog metacafe project” bejegyzéshez

  1. amfilm szerint:

    erről irjál légyszíves valami újabb cikket, hogy manapság hogyan megy a dolog, mert érdekelne, a metacafe-s pénzkeresős dolog.

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.