wordpress 2.7 bug

december 20 2008 Kategorizálva: egyéb Nincs hozzászólás

Nemrég felraktam egy új siteomra eme remekművet melyet úgy hívnak WordPress 2.7. Szépnek tűnik meg minden.De a szép külső alatt valami más lapul,derült ki miután felraktam a tárhelyre és gondoltam egyből neki is állok postolok és beállítok mindent.

A menürendszere tényleg jobbnak tűnik, legalábbis ha megszokom biztos használhatóbb lesz mint elődei, és már belépéskor is lekerekített gombok fogadnak de persze csak Mozillába(nemtudom miért nem integrálják már az IE-be is a sarok lekerekítést.No de mind1 elfogadtam így ahogyan ez van.

És nekiálltam postolni .. legalábbis szerettem volna…. :) de nem jött össze…Beírtam a bejegyzést címét, mely nem is lett volna túl hosszú, de fogta magát a szerkesztő menürendszere és kiugrott az ablakból..mármint nem az enyémből hanem a böngészőjéből:)Kissé öngyilkos hajlamú nem?:) Így aztán a meghiúsult a bejegyzés megírása, egy darabig.. azt hiszem visszarakom a 2.6.5 verziót az legalább működött és tudtam írni benne:)

kiugrik a szerkesztőfelület az ablakból

kiugrik a szerkesztőfelület az ablakból

Úgyhogy azt hiszem várok kicsit egy javításra mert ez így elég bogaras mondhatni nagyon bugos.

Ugyhogy ajánlom mindenkinek hogy maradjon a régi verziónál még egy darabig.Egyenlőre 2.6.5 höz nem találtam semmilyen exploitot ami miatt ajánlott lenne frissíteni.De akit nem zavarnak az ilyen és ehhez hasonló bugok annak hajrá:)

Jó blogolást!;)

hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.